Letöltések

Erről az oldalról játékokat, magyarításokat tölthetsz le ingyen

Call of Duty


Call of Duty 2

call_of_duty_2.jpg

Nyelv:Angol

Méret:3.5 GB

Megjelenés:2005. november 4.

Leírás:A Call of Duty 2-nél egy részben saját fejlesztésű agyontuningolt Quake 3-as motort használtak. Az új grafikus motor rendkívül jól sikerült: megnövelt poligonszámú objektumok és karakterek, látványos füst- és robbanás-effektek, valósidejű fény-árnyék hatások tarkítják a játékot. A játék jól a gépünkhöz igazítható, gyengébb gépen is tökéletesen futtatható, mivel akár DirectX 7 mód-ban is játszhatunk, de erősebb gépeken természetesen a DirectX 9 mód nyújtja a legjobb grafikát. A második rész 27 egyjátékos küldetést tartalmaz 3 főkampányra osztva (amerikai, brit, orosz), valamint 13 többjátékos térképen 5 különböző játékmódban harcolhatunk egymás ellen. Részben megszűnt a linearitás, azaz egyes küldetéseket bármilyen sorrendben választhatunk, sőt küldetések közben is különböző sorrendben hajthatjuk végre néhány feladatunkat. Bármikor végigjátszhatjuk bármelyik küldetést a Mission Select menüben kiválasztva. A korábbi részekhez képest nagyobb, nyílt területeket kapunk, szabadabban bejárható pályákkal. Ennek köszönhető, hogy egyes feladatokat tetszés szerinti sorrendben oldhatunk meg. A rengeteg újítás között az egyik legszembetűnőbb a játékmenet tekintetében az automatikus mentés, melynek hála, a konzolokhoz hasonlóan nem kell mentenünk. A küldetések közben is több helyen ment a gép, így sikertelenség esetén automatikusan újrakezdhetjük az adott részt. A másik jelentős játékmenetet érintő újítás az életerő kezelése. Nincs ugyanis jelezve sehol, nem látunk számokat vagy csíkot. Helyette folyamatosan gyógyulunk, regenerálódunk. Ha mégis nagyobb vagy több talált érne egyszerre, akkor vérszínben lüktet a képernyő és figyelmezetést kapunk, hogy húzódjunk fedezékbe. Amennyiben ez nem sikerül és további sérüléseket szerzünk, meghalunk.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:Pentium IV 1.4 GHz

Memória:256 MB

Grafika:64 MB DirectX 9.0 kompatibilis videokártya

Operációs rendszer:Windows 2000/XP

Hang:DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya

Merevlemez:4 GB

Call of Duty 2 letöltéseCall of Duty 4 Modern Warfare

call_of_duty_4_modern_warfare.jpg

Nyelv:Angol

Méret:6.32 GB

Megjelenés:2007. november 9.

Leírás:Call of Duty sorozat eddig készült részei – beleértve a kizárólag konzolokon megjelent epizódokat is – egytől egyig második világháborús témákat dolgoztak fel. Az új epizód azonban végre szakít ezzel, az unalomig ismételt kor, a fegyverek és a százezerszer végigjátszott – így egyre inkább unalomba fúló – hadszínterek végre a sutba kerültek. Komolyan mondom, ha még egy normandiai partraszállást meglátok a monitoromon befejezem az ipart. A legújabb Call of Dutyban ilyennel nem találkozhatunk. Csak és kizárólag a modernkori hadviselésé a szerep, ráadásul mindez olyan realisztikus és megdöbbentő formában kerül a képernyőnkre, hogy az már mellbevágó. A haditechnika uralja a képernyőt. Mindvégig éreztetik, érezzük, hogy ezzel az arzenállal szemben ma már senkinek semmi esélye sincs. Ez a borzongás azonban nem lehangolja, hanem lenyűgözi a játékost, aki minden idők legintenzívebb küldetéseiben vesz részt, úgy, ahogy vártuk, elvártuk. Nem kapunk sokkal többet mint eddig, az érzet azonban mégis más, eszünkbe sem jut, hogy a csapat, akiről mindig szuperlatívuszokban beszéltünk egy rókabőrt tett volna le az asztalra.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:2.4 GHz

Memória:Windows XP 1 GB

               Windows Vista 2 GB

Grafika:Shader model 3.0 videokártya

Operációs rendszer:Windows XP/Vista

Merevlemez:8 GB

Call of Duty 4 Modern Warfare letöltéseCall of Duty 5 World at War

call_of_duty_world_5_at_war.jpg

Nyelv:Angol

Méret:6.96 GB

Megjelenés:2008. november 14.

Leírás:A modern kori hadviselést követően a sorozat visszatért a második világháborúhoz. Ezúttal az amerikaiak részéről a Csendes-óceán a hadszíntér, az oroszok esetében pedig Sztálingrád ostromától Berlin elestéig vívhatjuk ki a győzelmet egy közönséges baka uniformisába bújva. A Treyarch csapatának feladták a leckét - a szinte tökéletes negyedik rész után valami újat kellett hozniuk a sorozatba, s közben tartaniuk kellett magukat a magas mércéhez is. Nehéz új színt vinni az Activision világháborús sikersorozatába, pláne úgy, hogy a játék eredeti fejlesztője, az Infinity Ward tavaly több "Év játéka" címet is bezsebelt a Modern Warfare-rel. Ám a kiadó követte azt a módszert, hogy minden páratlan rész készítését egy másik stúdiónak adja ki, most nevezetesen a Treyarchnak. Persze a harmadik epizód harmatgyenge végeredményét tekintve kissé szokatlan egy újabb esély, többen a rosszallásukat fejezték ki a középszerű termékeket produkáló fejlesztők ellen, ám ők mindenkit megnyugtatnak: most jött el az ő idejük, s a World at War sokkal jobb lesz, mint eddigi referenciáik.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:Intel Pentium IV 3.0 GHz

Memória:Windows XP 1 GB

               Windows Vista 2 GB

Grafika:Shader model 3.0 videokártya

Opeációs rendszer:Windows XP/Vista

Mervlemez:8 GB

Hang:DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Call of Duty 5 World at War letöltéseCall of Duty 6 Modern Warfare 2

call_of_duty_6_modern_warfare_2.jpg

Nyelv:Angol

Méret:7.89 GB

Megjelenés:2009. november 10.

Leírás:Ha már mérlegelni kell, akkor mérlegeljünk a tisztán látás kedvéért: a Modern Warfare 2 szembeköpi a PC-s játékos közönséget, leredukált, 18 játékosra korlátozott multiplayerével, de összességében szenvtelenül sugallja azt az éteren keresztül, hogy ez most egy majdnem tökéletes előd, majdnem tökéletes folytatása. Mi több az idei év legmeghatározóbb és legimpresszívebb FPS élménye az Infinity Ward, kérdések, beleszólások nélküli fejlesztése, igen, beleszólások nélküli, hiába a több százezren aláírt petíciók jelenléte. A feszes tempójú single ugyan nem kínál véget nem érő élményeket, viszont mindezt olyan tömény dózisban tálalja, hogy még visszasírjuk a 4 némileg lassabb, csernobili sniper misszióját. A menü letisztult, kevésbé fennhéjázó, három lehetőségünk van: a kampány mellett a világbajnok multi és coop-ra kihegyezett spec ops.

Rendszerkövetelmények:

Processzor:Intel Pentium IV 3.2 GHz

Memória:Windows XP 1 GB

               Windows Vista/7 2 GB

Grafika:256 MB NVidia GeForce 6600 GT vagy ATI Radeon 1600 XT

Opeációs rendszer:Windows XP/Vista/7

Merevlemez:12 GB

Hang:100% DirectX kompatibilis hangkártya

Call of Duty 6 Modern Warfare 2 letöltése

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 31
Heti: 200
Havi: 829
Össz.: 614 974

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Call of Duty
Letöltések - © 2008 - 2018 - roli-oldala.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »